Väskmani

Väskmani


Missoni193932-374


Vi har ju som tidigare nämnts en stor förkärlek till väskor (precis som många andra ladies på planet earth). Just nu letar vi land o rike runt efter gobitar i karamelliga färger och helst i läder! Missonis och DKNYs är fantastiska!
Några tips?


Skynda Fynda

Skynda Fynda



193932-372


Det händer grejer på Kastellgatan, Fornarina är på besök! Vi var där i torsdags och härjade. visiten resulterade dock endast i ett köp. Såklart invegs även Zara samma morgon ( vi + en miljon köpglada brudar). Bilder på våra köp läggs upp så fort som möjligt!! ha en underbar helg allihopa!

Lite sommar Feelings

Lite Sommar Feelings!!

Riktigt fin sommarklänning från Stella Mc Cartney. Jeansskjorta kan aldrig bli fel, denna från Gucci.

193932-370

193932-371

Veckans Must Have

Veckans Must Have


Megastore



Twiggy t-shirt! Från megastore.se! Super söt! :D

4 månader kvar...

4 månader kvar...


Acne

Acne man


Med tanke på Göteborgs shitty väder idag insåg vi att det bara är 4 månader kvar till det är höst igen! Haha...4 långa, förhoppningsvis soliga månader av njutning. Vi kunde bara inte låta bli o lägga upp en aptitretare inför kommande säsong från Acne. Skiljer sig inte speciellt mycket från förra hösten men ändå, fotona är härliga! Tjingeling på er allihopa!

Skönt grönt!

Skönt Grönt!


MissoniMissoni



Plugget e så gott som klart för idag, nu e d träning som står på schemat! Men för o palla me S Core o Body Jam så krävs d ju lite energi i kroppen så vi fortsätter på vårt frukttema!! För ni vet väl att även frukt är socker, för ögat iaf! De här söta väskorna hittade vi i Missonis kollektion från våren 2005 (tro det eller ej) dom är fortfarande underbart läckra! 


They makes us wanna scream 4 more

They makes us wanna scream 4 more


Pour Femme - Emanuel Ungaro
<
EE


Pour homme - Burberry Prorsum

DD


Så här i slutet av månaden suktar vi extra mycket efter det som känns löjligt långt borta. Destruktivt men sant! ;) Vi plockade ut 2 av våra mest favoriserade designers denna säsongen. Tror ni förstår hur enormt vårt ha begär är gentemot de här outfitsen. Nedräkningen har börjat...4 days to go CSN! :D


Älskade Kläder

Lite Kläder Bara!

193932-354
Linda i topp från Indiska och stråväska från HM
193932-352

193932-350
Atta i ny oversize t-shirt från Indiska

Weekend 4 Two

Weekend 4 Two

Pour Femme
        

Fifth Avenue Shoe Repair 1295Eley Kishimoto 2530
  




Pour Homme
    Carin Wester 1495    Umbro+Kim Jones 995



Veckan e snart slut....o även vår energi (tror datorn långsamt äter upp oss). Vi hade gett våra högra lillfingrar (nästan) för att få dra i väg på en spontan weekend. Men icke. Istället väntar ännu mer plugg och eventuellt ett glas bubbel eller två! Men drömma e vi bra på... :D
Så om vi fått bestämma hade vi velat spendera våran weekend för två i en skön tröjklänning från Fifth Avenue Shoe Repair matchad med ett par supersnygga Eley Kishimoto-pumps och han i en Carin Wester-tröja, heta Umbro by Kim Jones. Packningen hade fått bo i en snygg Puma by Schedoni! Lyx på hög nivå!;)




Colourful

Colourful

Gult godis för er killar, finns på Zoovillage :) och grönt fruktarmband för oss tjejer finns på kyssjohanna.se, såå gullit!! Nee dags att återgå till C-uppsatsen ;) Kommer snart tebaks igen med dagens outfit!



image329image330image331

Jackan i fokus

Med Jackan I Fokus

193932-328
Atta i  mintgrön siden jacka och  plast halsband från HM

193932-327
Linda i svart army jacka med självt påsydda applikationer

Detail Shot

Detail Shot


pucci
Pucci

193932-322
Lindas Pucci inspirerade plastklocka från Swatch

         pucci
Pucci 





Linda har allt köpt sig en Pucci inspirerad klocka från Swatch i färgerna lila, silver, svart och vitt i plast. Atta visar ett av sina favorit armband köpt på markand i Portugal som hon mer än gärna skulle vilja matcha med ett par av Pradas sandaler eller klackisar i liknande färger!

Modigt Manligt

Modigt Manligt 

       
image333       
      
Vi ville bara tipsa om den här darlingen i tidningsstället! Massa catwalk-mode för er män fast vi tycker den är minst lika kul för oss tjejer!! Värd att spana in! Klicka på bilden för att få ett litet smakprov på tidningens innehåll!

Veckans Must Have

Veckans Must Have



Day Birger&Mikkelsen
                                     Bild:
DAY Birger et Mikkelsen

Blir inte ni oxå sugna på stora färgstarka mönster och galna materialkombinationer när ni ser denna underbara bilden! Etno-here we come!! Nä nu ska vi ut o sola vidare o mumsa glass!! Go´ lördag på er! :D


Momasi goes Kastellgatan

Momasi goes Kastellgatan



Kastellgatan

För alla er Göteborgare så kommer det här shoppingtipset! Kenneth Jay Lane smycken sälj ut bland annat!! Klicka på bilden för att få reda på mer info! Vi va där i torsdags o fyndade våra trevliga toppar! Ha en underbar helg allihopa...se till  o njuta av solen, d ska vi minsann göra!

Shöppping

Lite Shöpping bara

Mellan plugg och jobb begav sig Linda och Atta till Momasi utförsäljning på Kastellgatan. Solen sken som aldrig förr och det hela resulterade i att Linda och Atta köpte ett linne och t-shirt från T-luxury.

193932-326
Fönstershopping är aldrig fel :)

193932-322
Atta lapar sol i sina fina solisar

193932-329193932-323
T-shirt och Linné från T-luxery

193932-330

193932-328

193932-327
193932-324
Linda och Linda i sjalisar


Marys enda regel - No Rules!

Marys enda regel - No Rules, it´s summer!


Rules by Mary
                                                                                                   Bild: Nelly.se

Efter att ha plågat en stackars bibliotekarie på Handels fick vi tag i våra efterlängtade marknadsföringsbilblar. Så nu ska vi bara ta oss igenom dom...*suck* Iallafall så sprang vi in på RedDevil påvägen hem (surprise) och kärade såklart ner oss i
Rules by Marys vårkollektion! Ännu mer hooked blev vi när vi tittade igenom deras pressbilder på hemsidan. Underbara foton som verkligen andas svensk sommar! *längtar*



Vill ha!

Vill Ha!!


193932-320

Så grymt fin kofta, åh den vill vi ha! kanske dags att ta fram stickorna ;) Mischa har en ruskigt cool stil.

Veckans Ha Begär

Veckans Ha Begär

Unisex

Permanent Vacation
Permanent Vacation

Vi som går på Borås Textilhögskola har sedan skolstarten blivit matade propaganda kring företaget Eton som är ett Boråsbaserat skojrt-företag vars varumärke endast bygger på exklusiva skjortor. Kul är det att de samarbetar med Permanent Vacation som fått tillgång till deras material och tillverkning som är av högkvalitet .

Vi älskar dessa fulsnygga denimchinos som nu finns ute i butik!! Must Have för oss som vågar vara geeky. Tjejer kolla även in 
P.V.´s klänningar o killar ni hittar allt i skjortväg hos Eton!



Påsk T-shirt

Påsk T-shirt

Linus och Johannes fick varsin söt t-shirt i påskägget. Karlis köpte en egen idag. Posering va d enda villkoret vi ställde!;)


Rvlt
T-shirt från Revolution

193932-332     
T-shirt från Revolution

193932-333
T-shirt från Jack and Jones


193932-334
Linda får också vara med i sin påskutstyrsel :)

Glad Påsk!

Glad Påsk           


the sartorialist
          
Bild:
The Sartorialist


Bloggande blir sådär bra nu under påsken! Men vi tänker på er och kommer vara lika aktiva som förrut så fort helgdagarna är över!! Lite inspiration undertiden bjuder Copenhagen Street Style på!! Tjingeling!!
// Atta och Linda

Nära och Kära

Nära och Kära


193932-338




Vi var bara tvugna att lägga upp långfredagens kap! Linus hittade två goa t-shirts (98 kr styck) från H&M (Atta har på sig en av dem från Organic Cotton kollekionen, som såklart kommer lånas flitigt!). Attas syster Maja har varit på spending-spree igen, denna gången blev det ett par korallfärgade klackisar i riktigt läder (749kr) från Top Shop!

Vi tycker ni är underbart gulliga allihopa som är här och läser och kommenterar!:D
Glad Påsk på er allihopa!




En dag på stan

En dag på stan
Dagens outfits bestod av:

193932-302
Atta har byxor med hög midja från HM, jackan från Monki ,
Tina Turner skorna är Second Hand ;)

193932-300
Linda i Stella Mc Cartney oversize trench, liten läder väska
 köpt på Internet och stövlar Second Hand!











Veckans Ha Begär

 Veckans Ha Begär


Pour Homme

      Christian LacroixMarc by Marc Jacobs
Christian Lacroix, Marc by Marc Jacobs


Pour Femme

193932-298193932-297
Replay 

Lite Vintage shopping

Lite vintage shopping

I dessa tenta tider hann Linda och Atta med lite second hand shopping! Atta hitta en riktigt cool jacka i rött, blått och vitt!  Linda hitta en sjukt snygg ljusbrun skinn väska me en liten applikation med blommor från Italien

193932-291

193932-293

193932-292

T-shirt Hysteri!

  T-shirt Hysteri!    


HiltonAlbaMischa B

Efter att ha bombarderats av bilder på snygga, halvslitna, grunge t-hirts så kan vi ju inte förmå oss att hålla oss borta från det tacksammaste plagget på jorden längre. We want T-shirts! Speciellt o matcha med en liten skinnjacka, lackflats och en oversizeväska! (eller varför inte hotta upp sig me ett par klackisar till...tro det eller ej men det funkar faktiskt!)


Här e våra favoriter just nu:

House of Holland, RED by GAP, Burfitt och Urban Outfitters




E ni på?

                           

Sicka Goa!!

Sicka goa!!

193932-278
Riktigt fina shorts killar! Finns på HM för ynka 198 kr i olika färger, seså skynda fynda nu ;)