Vårens Must Haves i skoväg för både honom och henne


Från vänster; Adidas, Vans, Converse och Wedins 399kr        


Från vänster; Wedins 349 kr, Wedins 299 kr, Wedins 299kr och Top Shop


Från vänster; Top Shop, Din Sko 980 kr, Zara och Din Sko 380kr 


Top Shop och en billigare variant från Din Sko 280 kr, Din Sko 180 kr och Top Shop

Ovanstående skor helt klart värda att kika lite extra på. Denna gång la vi fokus på budgetvarianter som kommer att piffa upp din garderob. I och med det låga priset kan man ju till och med köpa flera ;) De generella skotrenderna som gäller i vår och sommar är för oss tjejer hög platå, klumpiga träklackar, färgglada ballerinas, de klassiska 80-tals pumpsen som fortfarande håller i sig, gärna med en öppen tå och i en accentfärg samt lack och metallic kommer hålla i sommar med. För er herrar är sneakers alltid ett givet val, då i ljusa färger och för er som vågar sticka ut lite extra gäller blommönster (tips! Paul Smith har riktigt sjyssta). För övrigt tipsar vi männen om tygskor liknande retro tenniskorna med spetsig tå.  

Kommentarer
Postat av: Maja

Jag ska lätt ha minst 5par ballerinas i sommar! :D i alla färger! men först och främst zzzzilvaaa'! Smält snö, smält! Såg att Andreas ligger rätt till i skotrenden...dom han har ett par snarlika vita (och svarta) spetsiga skor som dom på bilden...tänka sej! We want more pictures and thoughts! / Miss M

2007-02-21 @ 17:38:13
Postat av: Tess

Ser man på, ännu ett år med ballerina :) Wonderful! Men som sagt ska vi tippa på att man kan dra på sig dem om sisådär tre månader om man kikar ut på snön? Men just de, jag åker ju till Spanien om en vecka ;)

2007-02-21 @ 18:08:37
Postat av: Odsvik

Har ni insydd Lacostepiké i mintgrön?

2007-02-21 @ 20:37:59
Postat av: Linda

Tycker de va grymt av er att ha med conversen, för dem håller ju alltid stilen :) snyggt till allt! Riktigt söta ballerinas, så söta att man undrar när våren verkligen kommer.. kanske i maj om man har tur.. :) Men vi får hålla tillgodo med massa grymma modetips så länge, är säker på att vi kommer va snyggt å moderiktigt klädda i vår ;)

2007-02-21 @ 21:20:07
Postat av: Jonna

silversöta ballerinas kan man knappast få förmånga utav! snöblaskiga vädret gör ju fock att man blir lite deprimerande och kan inte tänka på något annat är snowbooots :/
härligt med lite inspiration, go girls! :)
Jonna ♥

Postat av: Dino

Där är ju mina du påpekade i min blogg :D Schysst. Åh pumps is hothot :D

2007-04-18 @ 23:00:02
URL: http://www.dinomuftic.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback