Sista slanten!

Sista slanten!


Ellos 99kr


Jepp! Två dagar kvar till löning och helgen är snart slut. Visst vet de flesta hur det känns att bara ha småskramlet kvar i plåntan. Det brukar ju inte bli några stora spending sprees de sista 48 timmarna om vi uttrycker oss så. Men ibland bjuder livet på härliga överraskningar och denna gången var
Ellos inblandade! Den här söta klänningen kan bli din för de sista parkeringspengarna, pantburkarna från festen igår eller för de där mynten som du har i botten på alla handväskorna då den lilla skapelsen kostar endast fr. 99kr! Sweet säger jag som har rusat runt sthlms gator efter fynd hela helgen utan att lyckas! Oavsett om ni väljer att hålla på cashen de sista dagarna eller gör slag i saken och spenderar önskar jag och Linda er en fortsatt trevlig söndag!

Sweet shoes

Sweet shoes



193932-540



Linda har dragit till Malmö och efter gårdagens middag+utgång sitter jag och gottar mig åt vackra kollektioner från catwalksen a/w 08 visningar. Chloé har som vanligt fått stor uppmärksamhet and I can see why! Jag är totalförälskad i deras skor från visningen. Favoriterna är de här Dr. Martins inspirerade stövlarna på platå. Antingen hatar man dom eller så får dom en att tappa andan. Själv får jag nöja mig med ett par liknande (inte alls dumma, tvärtom riktigt heta) från VB. Frågan är bara när jag ska slå till...efter löning kanske? :)

Outfitbild!

Outfitbild!

Här kommer en outfitbild kvällen till ära! Blev dock i senaste laget men bättre sent än aldrig, har jobbat hela dagen och sen gjort lite smycken som jag hade fått beställningar på!


193932-538
Tischa: HM
Hängslejeans: Wrangler
Klackisar: HM

Älskade Basker!

Älskade Basker!

Tycker det är så snyggt med basker på hjässan :) Denna kommer från Rules By Mary och finns att beställa på
nelly.se Extra sjysst är den grå färgen! Själv har jag ett par svarta, röd och vintervit, kommer dock uppdatera min baskersamling med en grå variant!



193932-537

Dagen Outfit!

Dagens Outfit!

Dagen spenderades i stan med Linda H :) Sjukt mycket fint har kommit in i affärena. Hmm undra vad det blir för vinterjacka i år! Vad ska ni ha?


193932-536
Skinnpaj: HM
Kofta: Organic cotton HM
Klänning: Friiis C.
Shoes: Second Hand

Knep och knåp

Knep och knåp

Syrran och jag hade syverkstad i söndags. And this is the outcome:

Maja
 
Majas secondhandkjol fick sig en makeover! Kortad och större insnitt...sitter som en smäck!
(Jeansjacka även den ett galet "loppis" fynd! Attas väska o stövlar...gissa en gång...second hand!)


atta

Själv kunde jag inte ta beslut om amputering av hängslena på jeansen eller inte. Så dom får vila ett tag... Så här ser dom ut utan...va säger ni? Ska jag eller ska jag inte? 
(skor: Din Sko)

Marc Jacobs Klocka!

Marc Jacobs Klocka!

Måste  ju bara visa min nya gitarrklocka i lack från Marc by Marc Jacobs! Den är verkligen hur fin som helst, älskar den ;)
Åh va bra Heros va på 4:an nyss, kommer bli favvoserien i höst!

193932-533

Lite helg bus :)


Lite helg bus :)

Tog det ganska lugnt i helgen men det bidde ändå lite bus i fredags hemma hos Klara! Haha nu ska jag kolla lite tv innan jag slocknar :)

193932-532