Dagens Ha Begär

  
Atta suktar efter en blå oversize väska från otippade Haléns, 299kr!

  

Haléns

 



Linda väljer en underbar svart väska i mjukt läder från TopShop!

TopShop

Veckans Modeikon är alltid lika coola Rachel Bilson

Den alltid lika stil- och trendsäkra Rachel Bilson som ni säkert känner till från OC får vara veckans trendikon. Hon har en trendkänsla som få har, och lyckas alltid på något sätt se så grymt cool och självsäker ut, det gillar vi! 
                                             
                                              Rachel Bilson
Rachels stil förknippas med de givna och alltid lika coola pilotbrillorna, små koftor, stuprörsjeans, klackisar i olika färger, A-formade korta jackor, röda naglar, speciella smycken och inte minst alla hennes klänningar som man bara kan sucka efter.



Vi har tagit fram några utstickande och coola plagg som påminner om Rachels stil och som vi hoppas inspirerar er till att köpa hem några riktigt snygga plagg, skor eller väskor   


Från vänster klänning från One Teaspoon, 664kr från Bubbleroom.se, vit Marlene Birger kofta 945kr från Bubbleroom.se, väska Top Shop,  , klänning Top Shop, blus från Top Shop samt glassisar från HM 59.50 kr.

 


Från Vänster jeans shorts från asos 372kr, blå mocka boots från asos 894kr, jacka asos 372kr, blus asos 879kr och pastelliga armband från asos 3st för 119kr




Från vänster guldiga påfågelörhängen från asos 82kr, klänning med riktigt fint snitt från asos, söta strumpor Top Shop, coola glasögon Top Shop även sandaletterna är från Top Shop.

Från vänster gråa stuprörsjeans Seven for all mankind, bubbleroom.se nu 1079kr, röda solisar från HM 79.50kr samt rutig klänning från Top Shop.

Sporty Spice Jacka

 

För att svara på kommentaren angående den konblå Dsquared jackan vi hade med i ”Sporty Spice” inlägget så bör ni tjejer kolla in American Apparels vindjackor. Finns i riktigt sköna färger!

American Apparel

HM har även tagit in blanka kepsar i svart, dimrosa och guld. Tyvärr upptäckte vi att de hade strassapplicationer på ena sidan…för oss som föredrar utan går de säkert att pilla bort;)

Killar vi Gillar

Vi har ett mission till alla er killar där ute! Börja digga Snook! Deras musikaliska talang ställer vi oss neutrala till men tjena va killarna kan klä sig! Dom har förmågan att alltid se så där irriterande super sköna ut. Så som man önskar att man kunde se ut en sleten söndag när man verkligen måste anstränga sig för att hitta den rätta combon. Dom fixar ”som-om-jag-skulle-bry-mig-looken-men-är-ändå-så-rätt” varje gång. We love it!


Snook


På P3 Guld galan körde de båda ynglingarna stenhårt på ”army” möter ”mitt-afrika” jackan. Den har funnits flera säsonger, i år bärs den fördelaktigt till smalare jeans, över skjorta eller t-shirt och till ett par tygskor. Den fungerar över såväl dressade plagg för att skapa spännande kontraster såväl som till en mer avslappnad stil. Vi har plockat ut några jackvarianter som vi tycker fungerar lika bra som Snooks.

Titta, njut och gör slag i saken köp vårens snyggaste jacka!

Army/Safari/Kavaj jackor

Fr.v; Armani, Asos 894kr, Elie Tahari, Hope 1118kr

Korta jackor

Fr.V; American Apparel, America Apparel, U by Umbro 894kr, Z Zegena

Sköna "tröj-jackor"

Fr. v; Ellos 299kr, Diesel 1490kr



 


H&M shopping

193932-29

Oj sicken dag, först i skolan och träffa massa företag som hade företagspresentationer i form av montrar  Vi mingla runt bland olika textilföretag och fastnade speciellt vid H&M’s monter där en urtrevlig tjej som hette Lisa stod. Vi småpratade lite om jobb och branschen i sig. Vi blev jätte inspirerade av henne och resultatet blir kanske att vi söker jobb där. Inspirerade som vi var begav vi oss hemåt, och inte nog med det utan det blev en liten tur in på H&M också  Självklart kom vi ut med varsin liten påse innehållande såååå fina armband som vi bara va tvungna att visa er. Attas korallfärgade armband passade utmärkt  till Lindas nya mavala naglack i färgen Hong Kong nr 19. Detta bör ni kolla in, armbanden fanns även i rosa och grönt. Så nu ska Linda bege sig ut i vimlet med sitt nya elfenbensarmband, får väl se om det gör succé ikväll ;) Kram på er!

Sporty Spice

Sportfånen är tillbaka and we like it a lot! Det bästa med den nonchalanta, superheta looken är att den fungerar på alla!! Nyckelorden är löst, ledigt, blanka material och uppseendeväckande färger i allt från metallic till accentfärgerna cerise, rött, smaragd samt konblått. Självklart matchas dessa härliga outfit-höjarna enklast med svart och vit bas. Låt inte accentfärgerna avskräcka er...om ni inte vill gå hela vägen och slå till på en knallgul jacka så satsa på en väska, ett linne eller en schysst keps…även de små detaljerna räknas ;) 

Tips för er som vill haka på trenden är att spana in H&M:s vårkläder där kan ni hitta allt från canvas bagar med silver och rosa print på, basebolljackor och riktigt snygga herr t-shirts med inslag av guld o silver i trycken!  

Nedan har vi lagt upp ett litet urval av modeelitens bidrag till vårens och sommarens garanterat skönaste trend! Enjoy!
DsquaredKim JonesEtroDKNYFelipe Oliviera BaptistaArmaniJean Paul Gaultier

Vårens Must Haves i skoväg för både honom och henne


Från vänster; Adidas, Vans, Converse och Wedins 399kr        


Från vänster; Wedins 349 kr, Wedins 299 kr, Wedins 299kr och Top Shop


Från vänster; Top Shop, Din Sko 980 kr, Zara och Din Sko 380kr 


Top Shop och en billigare variant från Din Sko 280 kr, Din Sko 180 kr och Top Shop

Ovanstående skor helt klart värda att kika lite extra på. Denna gång la vi fokus på budgetvarianter som kommer att piffa upp din garderob. I och med det låga priset kan man ju till och med köpa flera ;) De generella skotrenderna som gäller i vår och sommar är för oss tjejer hög platå, klumpiga träklackar, färgglada ballerinas, de klassiska 80-tals pumpsen som fortfarande håller i sig, gärna med en öppen tå och i en accentfärg samt lack och metallic kommer hålla i sommar med. För er herrar är sneakers alltid ett givet val, då i ljusa färger och för er som vågar sticka ut lite extra gäller blommönster (tips! Paul Smith har riktigt sjyssta). För övrigt tipsar vi männen om tygskor liknande retro tenniskorna med spetsig tå.  

Ett litet smakprov på våren

193932-4193932-7

Uhiii snöstorm e på väg så vi tänkte trotsa vädergudarna med lite vårmode. Vi som alla andra är väl rätt trötta på klumpiga vinterjackor och totalt opraktiska skor, även om 80-tals stövlarna är bland det bästa som finns just nu ;) Så här kommer lite uppiggande vårmode. För er herrar fungerar fortfarande hängsletrenden dock i en smalare tappning, dessa finns på nelly.se för endast 195kr billigare varianter finns säkert hos H&M. Vi rekommenderar även stuprörsjeans med lite häng och i vår får ni rulla upp allt ni vill såväl t-shirtärmar som byxben (perfekt för er som är korta i rocken). För er vårflickor återfinns denna ursöta klänning från nelly.se i både svart och vitt, så nu är det bara att vänta på solens strålar ”We are soo ready”!  

Hey y'all :)


193932-3vi såklart


Välkommen till våran modeblogg Modig :)

Här kommer vi att ge modetips, diskussioner, presentera nyheter samt lägga ut kortare frågeformulär som kan hjälpa oss i vårat uppsatsskrivande. Frågor och funderingar är varmt välkomna och vi hoppas ni ger respons på det vi skriver. Vi kommer kontinuerligt att använda oss utav olika listor och teman där vi presenterar det vi gillar och det vi gillar mindre. Eftersom smaken är som baken och vi vill bredda inspirationsmaterialet kommer vi ibland ge varsina personliga moderåd. Då de flesta modebloggar präglas av kvinnligt mode kommer vi här att försöka lägga in så mycket tips som möjligt för er män. Enjoy och remember att mode handlar om att ha kul och skall därför ej ses som ett krav J