Åh sicken kappa!

Åh sicken Kappa!!

193932-508

Nej vi hade inte tackat nej till denna ursöta kappa! Hade ju såå gärna strosat runt med en liknande i höst =) Nån som sett ngt liknande?


Dagens Ha Begär

Dagens Ha Begär

image507asos luxe bjuder på den här gobiten till sidenklänning. ahhh...faboules! vi hade gärna burit den såväl till svarta gladiatorsandaler i lack som till ett par classy klackar. pris: 970 kr

Lite Outfit pics från helga!

Lite Outfit pics från helga!

Snart helg igen dock :)


193932-501

Linne: HM
Rosa lackväska: Asos
Hatt: emilies (följde dock aldrig med ut)

193932-506

Linne: HM
Skärp: Second Hand
Kjol: omsydd klänning från Monki
Väska: Friis
Klackar: Asos

Osså en liten partybild hihi där temat var vittOsså en liten partybild...temat va...hmm...Freaky fun at Bliss ;D


Mindre än ett år kvar

Mindre än ett år kvar

D&G

Tjuvkikade på nästa års vårmode. Herrmodet sägs ju inte vara lika föränderligt som det kvinnliga men vi spanade in några trender som ändå kändes fräscha. Favoriten är nog, trots starka konkurrenter, cropped pants.  D&G kör på cropped hammer pants medan Marni presenterar smala, dressade á la Håkan Hellström. Helt nytt känns det dock...som hängivna The Sartorialist läsare har vi skymtat den för-korta-byxan-looken på många NYC bor. We likie anyway!

Var tog sommaren vägen?

Var tog sommaren vägen?


193932-498


Vi har gått i ide som ni märker. Kommer inte ihåg senast det var 15 grader och regn 3 veckor i rad...i JULI! (överdrift, men ni fattar...) Som tur va får vi iaf användning för alla våra övergångsjackor som i normala fall används max 5 dagar per år men ändå känns livsnödvändiga vid köptillfället ;) Vi håller tummarna för sandalernas återkomst för just nu vägrar vi vintergarderoben! ;)


Dagen Outfit!

Dagens Outfit!!

Så va det dags igen för lite outfitpics ;)

193932-497
Jacka: Julian Red

193932-496

Tisha: HM
Glajjor: vintage

Slapparpjux

Slapparpjux


asos 447asos
Hade vi varit av manligt kön hade vi definitivt haft svårt att välja mellan sommarens skönaste skor. Tennisskon eller espadrillerna! varför inte slå till på båda!! (asos.com)

Gör om, gör rätt!

Gör om, gör rätt!


193932-493


Faboules dress Kiera!! Supersött tryck och skärpet gör ju faktiskt halva klänningen. Men visst liknar den en kjol!! Fråga är om hon gör som
oss dödliga och låter  kjolen genomgå en reinkarnation och få nytt liv som klänning eller om det bara är en helt underbar klänning...som ser ut som en kjol;)

Linda överlevde iaf sin första arbetsdag på Björnkläder och är nu så fullproppad av nya lärdomar att hon knappt kommer ihåg sitt egna namn. Atta har chillar vidare på Zara och har bestämt sig för att eftermiddagens "skofynd" ska returneras det första som görs imorgon bitti! Snygga, rejäla, überhöga träklackar efterlyses, just nu suger stans utbud! *fräs*

ha d gott i regnet allihopa...we'll try!

Winter vacation á la Derek

Winter vacation á la Derek


Derek Lam


Derek Lams resort kollektion för 2008 är i sin enkelhet riktigt, riktigt, riktigt läcker!! :D Här är en av våra favoriter! MMUMS!

hoppas ni haft en mysig helg allihopa!! Nästa vecka bjuder på ännu fler arbetstimmar så vi får nöja oss med att drömma om dereks härliga sidencombos och gräddvita sandstränder!! :D