Juicy

Juicy

Vill ha dessa sjukt söta ballerinas från Juicy Couture :) Sååå fina och så finns de i massa underbara färger nu till sommaren.

Usch sicket väder det är, fast det är rätt mysigt att det regnar när man är hemma och myser dock! Idag händer inte alls mycket, bara städ och tvätt. Men imorgon däremot bär det nog av till Push med flickorna :) Hoppas ni har en bra kväll! Puss puss!

193932-634

Dumma modem

Dumma modem

Chip och hej! Var hemma hos Linda E i lördas och spana melodifestivalen :) Igår pajja mitt kära internet (fel på modem jekleln)  Usch va tråkigt det är på TVn idag, längtar tills imorgon då gossipgirl och Gynning kommer :P Ha en go kväll mina vänner, Puss!

193932-633193932-632

Storm


Storm

Älskar låten Take Me Away (acoustic) med Lifehouse :) Passar extra bra att lyssna på idag då stormen är på väg! Idag blir det allt tacos med lite vänner framför tvn, ska bli sååå skönt efter denna jobbiga vecka...

193932-628193932-627
Klänning: Asos

Banankaka!

Banankaka!

Har haft en jätte mysig dag med Linda H :) Hon är en person som alltid gör mig så glad, en riktig pärla är vad hon är! Var och kikade på alla fina vårkläder som kommit in, vill ha på bums! Men men blir nog inte så mkt shopping för mig denna månad, måste spara spara. Nee nu ska vi äta min nybakade banankaka *mumma* Ha en super kväll Puss!

image626
Gillar denna modell bild, vet inte riktigt varför men den är tilltalande på något sätt. Tjingeling!

Mysa

Mysa

Ikväll blir det mys och spana massa tidningar :) Måste ju visa mitt senaste fynd från HM, en fuskskinnkjol för 198 spänn :) Inte illa och den sitter jätte bra!

image624

image625

Såå fint

Så fint

Kunde inte motstå att fotografera isen på sjön när jag var ute och gick i söndags :) Sjukt vackert ser ut som glasskivor på ytan.

image622

image623

Missoni again

Missoni again

Jepp jag är ett fan av missoni :) Tjeckade precis lite details från modeshowen höst/08. Turkost kommer ju starkt nu till våren och hösten. Själv hade jag inte tackat nej till väskan från visningen och skorna :P

image618image619image620

Segodego

Segodego!

Älskar när solen lyser :) Tyvärr måste jag sticka iväg o jobba och sen får det bli lite solning på det. Måste ju visa upp min nyinköpta fusk skinnkjol från HM sen : )

Sweet

Sweet!!

Vet att alla tjatar om denna klänning från HM men den är ju såå snygg :) Kommer bli klockren med sandaler eller kilklackar i sommar :)  Försökte även beställa hem den ljusa men tyvärr var den slut :( Hoppas ni haft en bra helg! Puss o kram

image616
image617
Bilder: HM.se


Missoni fever

Missoni Fever

Vill pryda vårat hem med massa Missoni prylar :) Åh titta filten, kudden och sittpuffen!!! Hade ju livat upp det hela lite. Kanske kan köpa lite tyg o sy :)
193932-614193932-613

193932-615

Världens sötaste kisse

Världens sötaste kisse

Våran lilla Stella är ju bara för söt. Hon är allt en liten latis ;) men sjukt gosig och mysig. Ett riktigt litet charmtroll är vad hon e :) 

 image611
image612

Glad alla hjärtans dag!

Glad alla hjärtans dag!

image605
Hoppas ni har haft en bra alla hjärtans dag :) Själv har jag haft en toppendag, älskling har överaskat mig hela dagen :) Oh min kamera är nu lagad så det får bli en liten dagens också. Puss puss!!
193932-609193932-608

Klänning: HM, jacka: Modström, väska: HM

Trööööött

Tröööött

Idag är jag sjukt trött, kommer ligga i soffan hela kvällen från och med nu :) Hoppas det kommer något bra på tvn bara, annars får det bli en uppdatering bland alla tidningar som ligger och dräller i lägenheten :P Puss på er


Gossip Girl

Gossip girl

Jag har blivit "hooked" på Gossip girl, Inte lika illa som det var med OC men ändå :) Gillar tjejernas stil i serien, även killarna har riktigt grymma kläder. Kolla bara den rosa klänningen nedan *vill ha*!! Puss puss på er!


image604image603
Sicken liten gosii hund                                                                   bilder: google.se


Lite inspiration mina damer!

Lite inspiration mina damer!

Tycker systrarna Simpsons dressar är riktigt snygga, speciellt Jessicas. Skulle verkligen vilja ha en liknande i sommar. Hennes frisyr till det hela är inte helt fel den heller.
 
193932-598
193932-596
Gillar även här Jessicas oversizade herrskjorta i loosefit :) 

Lite bilder från förra helgen!

Lite bilder från förra helgen!

Min stackars kamera har åkt in på reparation igen *suck*. Men lyckades iallafall spara några partybilder från förra helgen.

Idag har solen lyst nästan hela dagen och man kan inte bli annat än glad, och shoppingsugen ;) Måste dock bli ett litet shoppingförbud för mig denna månad, har för tok för mycket kläder :)
 
193932-599 
Jessan från vänster: klänning från Zara. Linda i mitten: Klänning från Juicy. Jag: top: Marlene Birger och satinbrallor från Monki.

193932-600
Ina, Linda, jag och Madde.